Списание за дизајн
Списание за дизајн
Пакување

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Пакување Водата КРИСТАЛ ја олицетворува суштината на луксузот и здравјето во шише. Одликувајќи се со алкална pH вредност од 8 до 8,8 и уникатен минерален состав, КРИСТАЛ водата доаѓа во иконски квадратно транспарентно шише призма, кое наликува на пенлив кристал и не прави компромис за квалитетот и чистотата. Логото на марката КРИСТАЛ е суптилно прикажано на шишето, истакнувајќи дополнителен допир на луксузното искуство. Покрај визуелното влијание на шишето, квадратниот облик ПЕТ и стаклените шишиња се рециклираат, оптимизирајќи го просторот и материјалите за пакување, со што се спушта целокупниот отпад од јаглерод.

Име на проектот : KRYSTAL Nature’s Alkaline Water, Име на дизајнерите : KRYSTAL Nature's Alkaline Water, Име на клиентот : KRYSTAL Nature's Alkaline Water (Krystal Holdings Limited).

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water Пакување

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.