Списание за дизајн
Списание за дизајн
Поставената Кутија

T-Box2

Поставената Кутија T-Box2 е нов технички уред за интегрирање на Интернет, мултимедија и комуникација и им нуди на домашните корисници диверзифицирани интерактивни услуги, вклучувајќи масивна игра со Интернет и HD видео-повици. Поврзување на STB со ТВ во околината на семејната мрежа, корисникот може брзо да го надогради обичниот ТВ на паметен ТВ, што им носи на семејните корисници одлично искуство со AV забава.

Име на проектот : T-Box2, Име на дизајнерите : Ke Zhang, Име на клиентот : Technicolor.

T-Box2 Поставената Кутија

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.