Списание за дизајн
Списание за дизајн
Роботското Возило

Servvan

Роботското Возило Тоа е проект на сервисно возило за економија базирана на ресурси, формирајќи мрежа со други возила. Единствениот систем овозможува комуникација едни со други, што ја зголемува ефикасноста на превозот на патници, како и зголемување на ефикасноста како резултат на движењето во патниот воз (намалување на FX факторот, растојанието помеѓу возилата). Автомобилот има беспилотна контрола. Возилото е симетрично: ефтино за производство. Има четири тркала со вртливи мотори и можност за повратно движење: маневар со големи димензии. Интернат-ви-ви ја подобрува комуникацијата на патниците.

Име на проектот : Servvan, Име на дизајнерите : Dmitry Pogorelov, Име на клиентот : Techman.

Servvan Роботското Возило

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.