Списание за дизајн
Списание за дизајн
Корпоративниот Дизајн

Vivifying Minimalism

Корпоративниот Дизајн Испораката беше да се создаде современ простор кој ќе ги прилагодува терапиите засновани на напредна технологија, додека нуди класични спа третмани. Како резултат на предлогот беше да се создаде динамичен простор што испушта штедење на научните лаборатории при додавање на познати конотации на топли класични ентериери. Инспирацијата за копненото лоби потекнува од зенската филозофија и дидадската природа на космосот. Бела лавапластер што навестува клиничка бела и научна причина, чоколадо кафеава од класична палета навестува вкусно конотации на човечките желби.

Име на проектот : Vivifying Minimalism, Име на дизајнерите : Helen Brasinika, Име на клиентот : Vivify_The beauty lab.

Vivifying Minimalism Корпоративниот Дизајн

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.