Списание за дизајн
Списание за дизајн
Изложба И Простор За Преговори

All Love in Town Sales Center

Изложба И Простор За Преговори Комерцијалниот простор, исто така, може да биде деловно ориентиран простор, полн со уметност и естетика, колку што е театар и музеј. Малкумина дизајнери никогаш не помислиле дека интензивната комбинација на луѓе и околината станува толку суштинска отколку што очекувавме. Создадовме внатрешен простор кој удри во акорд кај луѓето како влегуваше во него со максимална употреба на ситни материјали-светилки, пинг-понг и топки за божиќни украси. месеци во тоа време во целата индустрија заради карактеристичниот дизајн.

Име на проектот : All Love in Town Sales Center, Име на дизајнерите : Raynon Chiu, Име на клиентот : Taiwan DaE International Design Career.

All Love in Town Sales Center Изложба И Простор За Преговори

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.