Списание за дизајн
Списание за дизајн
Изложба И Простор За Преговори

All Love in Town Sales Center

Изложба И Простор За Преговори Комерцијалниот простор, исто така, може да биде деловно ориентиран простор, полн со уметност и естетика, колку што е театар и музеј. Малкумина дизајнери никогаш не помислиле дека интензивната комбинација на луѓе и околината станува толку суштинска отколку што очекувавме. Создадовме внатрешен простор кој удри во акорд кај луѓето како влегуваше во него со максимална употреба на ситни материјали-светилки, пинг-понг и топки за божиќни украси. месеци во тоа време во целата индустрија заради карактеристичниот дизајн.

Име на проектот : All Love in Town Sales Center, Име на дизајнерите : Raynon Chiu, Име на клиентот : Taiwan DaE International Design Career.

All Love in Town Sales Center Изложба И Простор За Преговори

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.