Списание за дизајн
Списание за дизајн
Изложбен Простор

IDEA DOOR

Изложбен Простор C & C павилјон на Гуангжу дизајн недела 2012 е мултидимензионален и синхроничен вселенски уред. Прозорците и вратите проширени на четири насоки реализираат паметна конверзија и интеракција во и надвор од просторот за прикажување, што претставува претприемништво концепт на толеранција, отвореност и разновиден развој. Со усвојување на интерактивна технологија на прикажување на зголемена реалност и суперпозиција на реалното опкружување и виртуелната околина, случајот за дизајн на претпријатието во уредот постигнува конверзија на формата на дисплеј од две-димензии во мулти-димензија.

Име на проектот : IDEA DOOR, Име на дизајнерите : Zheng Peng, Име на клиентот : C&C Design Co.,Ltd..

IDEA DOOR Изложбен Простор

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.