Списание за дизајн
Списание за дизајн
Внатрешен Дизајн

CRONUS

Внатрешен Дизајн Целите на бар салон на овие членови на директори кои сакаат да поминат стилски градски ноќи. Не е да се каже дека ќе почувствувате нешто посебно и извонредно за оние кои сакаат да станат член и кои се подготвени да ја користат оваа лента. Уште повеќе, штом ќе започнете да го користите овде, употребливоста и удобноста ќе играат големо значење за формуларот за работа. Можеби ќе ги најдете овие два аспекти споменати погоре доста чудни, и да го дадете вистинскиот допир, беше нашиот предизвик. Навистина, овој „два аспект“ беше клучен збор за дизајнирање на овој бар салон.

Име на проектот : CRONUS, Име на дизајнерите : Aiji Inoue, Име на клиентот : Doyle Collection co.ltd..

CRONUS Внатрешен Дизајн

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.