Списание за дизајн
Списание за дизајн
Возило

Shark

Возило Ајкулата е концептно возило што може да ја трансформира влечката сила во корисна сила со цел да лета. Дизајн филозофија на ајкула е да се фати силата на влечење на прво место и потоа, кога возило се крева од земјата заради отпорност на проток на воздух, ќе го помине протокот на воздух низ дупките на рацете. Овие дупки ќе се отворат и затворат брзо и на начин што Ајкулата може да се задржи себеси поизбалансирана.

Име на проектот : Shark, Име на дизајнерите : Amin Einakian, Име на клиентот : Amin Einakian.

Shark Возило

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.