Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ламба

Idiomi

Ламба Идиоми; е ламба во нејзините три димензии и низата на осветлување можат да создадат различни сценарија и да ја збогатат околината со навистина ново светло. Посакува да биде средство за изразување на Светлината. Оваа ламба потсетува на темите за чистота на линијата и формата, како и на сладоледот на белата боја. Идиоми дозволува светлината да го придружува човекот во секојдневните постапки, сензации, чувства и моменти. Таа, благодарение на иновативниот потенцијал на ЛЕР, може да се прилагоди на ситуациите што го опкружуваат.

Име на проектот : Idiomi, Име на дизајнерите : Nicolò Caruso, Име на клиентот : Nicolò Caruso.

Idiomi Ламба

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.