Списание за дизајн
Списание за дизајн
Кутија За Лаптоп

Olga

Кутија За Лаптоп Кутија за лаптоп со специјална лента и специјализирајте друг систем на случаи. За материјалот зедов рециклирана кожа. Постојат неколку бои од кои секој може да си земе свој. Целта ми беше да направам обичен, интересен случај за лаптоп, каде што лесно може да се погази системот за грижа и каде може да се зацврсти друг случај, ако треба да носите со вас, за тест Mac Book Pro и Ipad или мини Ipad. Може да носите чадор или весник под случај. Лесно случајно за секој ден побарувачка.

Име на проектот : Olga, Име на дизајнерите : Ari Korolainen, Име на клиентот : Private Case.

Olga Кутија За Лаптоп

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.