Списание за дизајн
Списание за дизајн
Кутија За Лаптоп

Olga

Кутија За Лаптоп Кутија за лаптоп со специјална лента и специјализирајте друг систем на случаи. За материјалот зедов рециклирана кожа. Постојат неколку бои од кои секој може да си земе свој. Целта ми беше да направам обичен, интересен случај за лаптоп, каде што лесно може да се погази системот за грижа и каде може да се зацврсти друг случај, ако треба да носите со вас, за тест Mac Book Pro и Ipad или мини Ipad. Може да носите чадор или весник под случај. Лесно случајно за секој ден побарувачка.

Име на проектот : Olga, Име на дизајнерите : Ari Korolainen, Име на клиентот : Private Case.

Olga Кутија За Лаптоп

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.