Списание за дизајн
Списание за дизајн
Корпоративниот Идентитет

10 Year Logo

Корпоративниот Идентитет Кратко беше да се создаде лого што не само што го отсликува она што е за 3,2 ™ поларизирачко светло, туку и на пазарот како врвен бренд во таблетите за табли. Користење на идејата за преклопување на светлосни зраци што е смирувачки за очите, како одраз на анти-сјајното искуство. Преклопувањата се дизајнирани на таков начин што прикажува прослава на огномет. Бројот десет седи наспроти графиката, покажувајќи ја острината на броевите каде нема рефлексија заради сјајот. Боите злато и сребро се користат за да се одликува врвно чувство на ламбата, квалитетот, како и технологијата на самата марка.

Име на проектот : 10 Year Logo, Име на дизајнерите : Lawrens Tan, Име на клиентот : 3M Polarizing Light.

10 Year Logo Корпоративниот Идентитет

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.