Списание за дизајн
Списание за дизајн
Мултифункционални Патерици

Lazarus

Мултифункционални Патерици едноставна, можна неелектрична работна машина, вистински дизајнирана за социјална интеракција и рехабилитација на лицата со посебни потреби. Бидејќи не е непријатно, совршено го имитира процесот на одење на обична личност. Како пример, секогаш се движи рака другата страна на ногата. ногата со посебни потреби може да се искачи по скалите затоа што може да распореди трска. Исто така, трските може да се претворат во совршено столче. Ако не, Лазар товари трска. Како медицинска машина, Лазар е ефикасен затоа што корисникот може постепено и автоматски да се рехабилитира во нормална социјална интеракција, а не да престане да работи за рехабилитација

Име на проектот : Lazarus, Име на дизајнерите : Sung-Hyeon Yoo, Име на клиентот : Mm, soulish apparel for world.

Lazarus Мултифункционални Патерици

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.