Списание за дизајн
Списание за дизајн
Станбена Куќа Внатрешен Дизајн

Casa Dova

Станбена Куќа Внатрешен Дизајн Играње, зафаќајќи скоро околу индивидуата, со светлината што просветлува, но не како референтни точки. Иновативни материјали, технолошки совршени и совршено интегрирани. Донесувајќи ги со нив извонредни знаци дека архитектурата „Мајстори“ поминале и дека сега се најдоа себеси, ставајќи ги во значење, нивната младост. Комбинирање на оригиналниот сјај со знаењето, техниката и утопијата на емоциите, тоа некогаш беше прекрасно умешност, во изненадувачки амбиент на модерноста „стара“ и единствена.

Име на проектот : Casa Dova, Име на дизајнерите : Alessandro Marchelli, Име на клиентот : Casa DOVA.

Casa Dova Станбена Куќа Внатрешен Дизајн

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.