Списание за дизајн
Списание за дизајн
Плочки

REVICOMFORT

Плочки REVICOMFORT е подот што може да се отстрани и еднократно. Брз и лесен за примена. Подготвени за употреба Идеално за реновирање. Во еден производ ги комбинира техничките карактеристики на порцеланските плочки со полно тело, економските предности на поедноставената поставеност за заштеда на време, леснотијата на мобилност и повторна употреба во различни простори. REVICOMFORT може да се направи во неколку збирки на Revigrés: разни ефекти, бои и површини.

Име на проектот : REVICOMFORT, Име на дизајнерите : Revigres, Име на клиентот : Revigres.

REVICOMFORT Плочки

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.