Списание за дизајн
Списание за дизајн
Табелата Со Шипки

Par 789232

Табелата Со Шипки Бар-табелата Par 789232 беше инспирирана од принципите на органскиот дизајн и природата, дизајнот на бар-табелата беше создаден од параметарски алгоритам користејќи го бројот 789232 како семе за создавање на формата, затоа дизајнот се вика Par 789232. Севкупно, тоа е модерен дизајн со уникатна форма и форма, погодна за комерцијална, како и за домашна употреба.

Име на проектот : Par 789232, Име на дизајнерите : Ivan Mickewicz, Име на клиентот : Ivan Mickewicz.

Par 789232 Табелата Со Шипки

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.