Списание за дизајн
Списание за дизајн
Промоција На Настани

Typographic Posters

Промоција На Настани Типографските постери е збирка постери направени во текот на 2013 и 2015 година. Овој проект вклучува експериментална употреба на типографија преку употреба на линии, обрасци и изометриска перспектива кои генерираат уникатно искуство во перцепција. Секој од овие постери претставува предизвик да комуницира со единствената употреба на типот. 1. Постер за одбележување на 40-годишнината од Феликс Белтран. 2. Постер за одбележување на 25-годишнината од Институтот Гешталт. 3. Постер на протест поради исчезнатите 43 студенти во Мексико. 4. Постер за дизајн конференција Passion & Design V. 5. Тринаесет звук на ianулијан Карило.

Име на проектот : Typographic Posters, Име на дизајнерите : Manuel Guerrero, Име на клиентот : BlueTypo.

Typographic Posters Промоција На Настани

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.