Списание за дизајн
Списание за дизајн
Увеселитет

Sousmotif

Увеселитет Сосема интригирачки е да може да се видат аспектите на историјата и фолклорот на една земја преку различна перспектива. Тоа доведе до создавање на Сасмотиф, комплекс за интензивирање инспириран од мотивот пронајден на текстил што се произведува од традиционален разбој во Северна Грција. Историјата живее преку удобност и прави нов пресврт.

Име на проектот : Sousmotif, Име на дизајнерите : Vassilis Mylonadis, Име на клиентот : MYDESIGN MYLONADIS.

Sousmotif Увеселитет

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.