Списание за дизајн
Списание за дизајн
Другар Светилка

Snow drop

Другар Светилка Спуштањето на снегот е таванот и модуларно осветлување. Неговата погодност е регулирање на нејзината сјајност со модулација благодарение на системот за мазна макара. Чекор по чекор играјќи се со противтежа, корисникот е во состојба да ја зголеми и намали сјајноста. Модулацијата на овој дизајн ги потсетува различните фази на цветање на снежна топка од почеток со тетраедрон до крај со четири фрактални триаголник. Гроздоберната килибарна Едисон сијалица се вметнува во тетраатоличка ексклузивна кутија направена од опалесен бел плекси, кога дизајнот е затворен.

Име на проектот : Snow drop, Име на дизајнерите : Nicolas Brevers,, Име на клиентот : Gobo lighting.

Snow drop Другар Светилка

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.