Списание за дизајн
Списание за дизајн
Внатрешен Дизајн

Foco shopping mall

Внатрешен Дизајн Нејзиниот дизајн ги има следниве карактеристики: чувајте ги трите точки на клиентот, јадрото или производот, прво искусете го нивниот производ, потоа продајте го производот на клиентот, направете го производот повторно да направи простор, дисплеј, маркетинг, продажба, наместо да го игнорирате производот искуство, скокајте директно на последниот чекор направете продажба. Всушност, е да се подобри целокупното целокупно искуство на нивниот бренд. Само лично да го доживеете просторот за облека, застанете во поглед на клиентот.

Име на проектот : Foco shopping mall, Име на дизајнерите : ZHENG SONGLING, Име на клиентот : Foco.

Foco shopping mall Внатрешен Дизајн

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.