Списание за дизајн
Списание за дизајн
Логото

Vrossis

Логото Главниот принцип за дизајнирање потекнува од грчкиот антички збор Vrossis што значи негување. Козметиката ја храни кожата, хемикалиите не. Со цел да се убедат оптички клиенти дека станува збор за растителна козметика, листот е додаден во првата голема буква V. Треба да се направи трансформација со голема буква V во нешто што го стимулира повеќе окото. Така, ’’ круната на кралската пчела ’’ во форма V, резултираше. Различни бои се користат за да се потенцира серијата. Сина боја за навлажнување итн.

Име на проектот : Vrossis, Име на дизајнерите : Vrossis, Име на клиентот : Vrossis.

Vrossis Логото

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.