Списание за дизајн
Списание за дизајн
Елката

A ChristmaSpiral

Елката Дизајнерот се обиде повторно да го протолкува класичниот симбол на традицијата, елката, преку употреба на нови форми и нови материјали. Особено, тој се фокусираше на развој на објект кој стана во исто време сад и неговата содржина, дизајнирајќи сад-кутија што станува подлога за поддршка кога е изложена. Всушност, кога не се користи, дрвото е затворено и заштитено со цилиндрична кутија од дрво, додека кога е изложено се развива во спирална форма, обвиткана со светлосен зрак по целата должина, што ја збогатува композиционата вертикалност на овој дизајн проект.

Име на проектот : A ChristmaSpiral, Име на дизајнерите : Francesco Taddei, Име на клиентот : Francesco Taddei.

A ChristmaSpiral Елката

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.