Списание за дизајн
Списание за дизајн
Елката

A ChristmaSpiral

Елката Дизајнерот се обиде повторно да го протолкува класичниот симбол на традицијата, елката, преку употреба на нови форми и нови материјали. Особено, тој се фокусираше на развој на објект кој стана во исто време сад и неговата содржина, дизајнирајќи сад-кутија што станува подлога за поддршка кога е изложена. Всушност, кога не се користи, дрвото е затворено и заштитено со цилиндрична кутија од дрво, додека кога е изложено се развива во спирална форма, обвиткана со светлосен зрак по целата должина, што ја збогатува композиционата вертикалност на овој дизајн проект.

Име на проектот : A ChristmaSpiral, Име на дизајнерите : Francesco Taddei, Име на клиентот : Francesco Taddei.

A ChristmaSpiral Елката

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.