Списание за дизајн
Списание за дизајн
Мултифункционален Комплекс

Crab Houses

Мултифункционален Комплекс На огромната рамнина на Шлезиската Низина, една магична планина стои сама, покриена со магла на мистерија, над живописниот град Соботка. Таму, среде природните пејсажи и легендарната локација, се планира да биде комплексот Ракови Куќи: истражувачки центар. Како дел од проектот за ревитализација на градот, тој треба да ја ослободи креативноста и иновативноста. Местото обединува научници, уметници и локална заедница. Обликот на павилјоните е инспириран од ракови кои влегуваат во брановитото море од трева. Тие ќе бидат осветлени ноќе, налик на светулки кои лебдат над градот.

Име на проектот : Crab Houses, Име на дизајнерите : Dagmara Oliwa, Име на клиентот : .

Crab Houses Мултифункционален Комплекс

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.