Списание за дизајн
Списание за дизајн
Пакување Пиво

Okhota Strong

Пакување Пиво Идејата зад овој редизајн е да се покаже висок ABV на производот преку визуелно препознатлив цврст материјал - брановиден метал. Брановидното втиснување во метал станува главен мотив за стаклено шише додека го прави тактичен и лесен за држење. Графичката шема што личи на брановиден метал се пренесува на алуминиум може да биде надополнета со зголемена дијагонална лого на марката и модернизирана слика на ловец што го прави новиот дизајн подинамичен. Графичко решение и за шише и за конзерва е едноставно и лесно за спроведување. Задебелени бои и буци дизајн елементи се привлечат кон целната публика и ја зголемуваат видливоста на полиците.

Име на проектот : Okhota Strong, Име на дизајнерите : Uniqa Creative Engineering, Име на клиентот : Uniqa Creative Engineering.

Okhota Strong Пакување Пиво

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајнер на денот

Најдобри светски дизајнери, уметници и архитекти.

Добриот дизајн заслужува големо признание. Секојдневно, задоволни сме да прикажеме неверојатни дизајнери кои создаваат оригинални и иновативни дизајни, неверојатна архитектура, стилска мода и креативни графики. Денес ви претставуваме еден од најголемите светски дизајнери. Изберете го наградуваниот портфолио на дизајн денес и добијте ја вашата дневна инспирација за дизајн.