Списание за дизајн
Списание за дизајн
Магацин За Чај

Redo

Магацин За Чај Концептот на проектот ја руши единствената функција на традиционалниот магацин и создава нова сцена во согласност со животниот стил преку режимот на мешана површина. Вградувајќи слика за однесување на современиот градски живот (библиотеки, галерии, изложбени сали, чај и центри за дегустација на пијалоци), тој го претвора единствениот микро простор во „отворено градско подрачје“ на „поголема“ скала. Проектот се обидува да комбинира приватни покани и макроестетско искуство на јавните институции.

Име на проектот : Redo, Име на дизајнерите : Hongrui Luan / SIGNdeSIGN, Име на клиентот : SIGNdeSIGN.

Redo Магацин За Чај

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.