Списание за дизајн
Списание за дизајн
Мобилна Апликација

Akbank Mobile

Мобилна Апликација Новиот дизајн на апликацијата Акбанк Мобиле обезбедува нова перспектива во однос на социјално, паметно, идно докажано и наградувачко банкарско искуство. Со персонализиран дизајн на главната страница, корисниците можат да гледаат паметни сознанија за да го олеснат нивниот финансиски живот. Исто така, со овој нов дизајн пристап, традиционалните банкарски трансакции го зборуваат јазикот на корисниците со визуелни сликички за контакт, поедноставени текови на активности и концепти.

Име на проектот : Akbank Mobile, Име на дизајнерите : Akbank, Име на клиентот : Akbank.

Akbank Mobile Мобилна Апликација

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.