Списание за дизајн
Списание за дизајн
Мобилна Апликација

Akbank Mobile

Мобилна Апликација Новиот дизајн на апликацијата Акбанк Мобиле обезбедува нова перспектива во однос на социјално, паметно, идно докажано и наградувачко банкарско искуство. Со персонализиран дизајн на главната страница, корисниците можат да гледаат паметни сознанија за да го олеснат нивниот финансиски живот. Исто така, со овој нов дизајн пристап, традиционалните банкарски трансакции го зборуваат јазикот на корисниците со визуелни сликички за контакт, поедноставени текови на активности и концепти.

Име на проектот : Akbank Mobile, Име на дизајнерите : Akbank, Име на клиентот : Akbank.

Akbank Mobile Мобилна Апликација

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.