Списание за дизајн
Списание за дизајн
Куќа За Спомени

Memory Transmitting

Куќа За Спомени Оваа куќа ги пренесува сликите на домот со дрвени греди и влечканиот оџак од бели тули. Светлината оди од просторите на бели тули околу куќата, создавајќи посебна атмосфера за клиентот. Дизајнерот користи неколку методи за да ги реши ограничувањата на оваа зграда за клима уредите и просторите за складирање. Исто така, спојте ги материјалите со меморијата на клиентот и презентирајте пријатна и елегантна естетика низ структурата, поврзувајќи го уникатниот стил на оваа куќа.

Ентериер Куќа

Seamless Blank

Ентериер Куќа Ова е куќа за да се претстави уникатниот животен стил на водителка, кој е графички дизајнер и дом на претприемач. Дизајнерот презентира природни материјали за да ги илустрира преференциите на водителката и да ги зачува празните места за да ги пополни материјалите на членовите на семејството. Кујната е центар на куќата, специјално дизајниран опкружувачки поглед за водителка и бидете сигурни дека родителите можат да го видат насекаде. Куќата опремена со бел гранит безшевни подови, италијанско минерално сликарство, про transparentирно стакло и премачкување со бел прав за да ги открие елегантните детали за материјалите.

Ентериер Куќа

Warm loft

Ентериер Куќа Куќа во индустриски стил со топли материјали. Оваа куќа подготвува неколку функции за клиентите да ги промовираат животните квалитети. Дизајнерот се обиде да ги поврзе цевките на секој простор и комбинираните цевки од дрво, челик и ЕНТ за да ја илустрира приказната за животот на клиентите. Не е исто со обичниот индустриски стил, оваа куќа внесува само неколку бои и подготвува многу места за складирање.

Столче

Ydin

Столче Столчето Јдин може да се монтира сами, без да користите специјални алатки, благодарение на едноставен систем за блокирање. 4-те идентични стапала не се поставени во одреден ред и бетонското седиште, дејствувајќи како клуч-камен, задржува сè на свое место. Нозете се направени со отпадоци од производител на скали, лесно обработуваат со употреба на традиционални техники за обработка на дрва и на крај се подмачкани со масло. Седиштето е едноставно обликувано во траен UHP-бетон засилен со влакна. Само 5 делови за раздвојување да бидат рамно спакувани и подготвени да бидат доставени до крајните клиенти, е уште еден аргумент за одржливост.

Количка За Ладење Сирење

Coq

Количка За Ладење Сирење Патрик Саран ја создаде количката за сирење Coq во 2012 година. Чудноста на овој возен предмет ја возбудува curубопитноста на вечера, но не правете грешка, ова првенствено е алатка за работа. Ова се постигнува со помош на стилизирана лакирана букова структура, преполнета со цилиндрична црвена лакирана облека, која може да се обеси на страната, за да се открие асортиман на созреани сирења. Користејќи ја рачката за движење на количката, отворање на кутијата, лизгање на таблата за да се направи простор за плочата, ротирајќи го овој диск за да се намали дел од сирење, келнерот може да го развие процесот во малку уметничко изведување.

Ладна Пустинска Количка

Sweet Kit

Ладна Пустинска Количка Овој мобилен витрина за сервирање десерти во ресторани е создаден во 2016 година и е најновиот дел во опсегот К. Дизајнот Sweet-комплет ги исполнува барањата за елеганција, маневрирање, волумен и транспарентност. Механизмот за отворање се заснова на прстен кој ротира околу акрилниот стаклен диск. Два украсени бука-прстени се патеки за ротација, како и рачки за отворање на подлогата за прикажување и за движење на количка низ ресторанот. Овие интегрирани карактеристики помагаат да се постави сцената за услуга и да се потенцираат прикажаните производи.