Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ресторан Бар Покривот

The Atticum

Ресторан Бар Покривот Шармот на ресторан во индустриско опкружување треба да се одрази во архитектурата и мебелот. Еден од доказите за тоа е црно-сивиот вар малтер, кој е специјално развиен за овој проект. Неговата уникатна, груба структура поминува низ сите соби. Во деталното извршување намерно се користени материјали како сиров челик, чии шевови за заварување и траги од брусење останале видливи. Овој впечаток е поткрепен со изборот на монтин прозорци. Овие ладни елементи се во контраст со топло дабово дрво, рачно испланиран паркет од шевронен и целосно засаден ѕид.

Име на проектот : The Atticum, Име на дизајнерите : Florian Studer, Име на клиентот : The Atticum.

The Atticum Ресторан Бар Покривот

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.