Списание за дизајн
Списание за дизајн
Календар

good morning original calendar 2011 - Zoo

Календар Зоолошката градина е комплет за занаетчиски производи за правење шест животни, секој од нив служи како двомесечен календар. Забавувајте се година со вашата „мала зоолошка градина“!

Име на проектот : good morning original calendar 2011 - Zoo, Име на дизајнерите : Katsumi Tamura, Име на клиентот : good morning inc..

good morning original calendar 2011 - Zoo Календар

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.