Списание за дизајн
Списание за дизајн
Чајник

Unpredictable

Чајник Во иднина, корисничкото искуство ќе игра сè поголема важна улога во дизајнот на производот. Бидејќи секој потрошувач има своја единствена карактеристика, чувството на потрошувачот од сите аспекти треба да се земе предвид со цел да се дизајнираат похумани производи. Концептот на овој дизајн е да ги охрабри корисниците да дизајнираат свои чајници според нивното чувство и имагинација. Со расклопување и повторно составување на разни флексибилни компоненти, корисниците можат да го променат изгледот на чајникот и да користат методи, што носи многу забава во секојдневниот живот.

Име на проектот : Unpredictable, Име на дизајнерите : zhizhong, Име на клиентот : .

Unpredictable Чајник

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.