Списание за дизајн
Списание за дизајн
47 "предводена Телевизија Што Ја Поддржува Емисијата Хд

Triump

47 "предводена Телевизија Што Ја Поддржува Емисијата Хд Конструктивистичките пристапи кои ги стимулираат чувствата на елеганција, уредни рабови беа наши инспирации. Дизајнерот сакаше да ги негува хаптик и визуелни сетила на публиката со илузии создадени со различни материјали како што се стакло, лимови, обложени со хромирани површини и бела светлина.

Име на проектот : Triump, Име на дизајнерите : Vestel ID Team, Име на клиентот : .

Triump 47 "предводена Телевизија Што Ја Поддржува Емисијата Хд

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.