Списание за дизајн
Списание за дизајн
46 "предводена Телевизија Која Го Поддржува Радиодифузната Мрежа

V TV - 46120

46 "предводена Телевизија Која Го Поддржува Радиодифузната Мрежа Инспирирани од рефлективни површини со висок сјај и ефектите на огледалото. Предниот заден задниот капак е изработен од пластична технологија на мувла за вбризгување. Средниот дел е изработен од лиење лим. Поддржувачкиот држач е специјално дизајниран со стакло обоено од задниот дел и неразделниот врат со детали за обложени со хром. Нивото на сјај што се користи на површините е постигнато преку специјални процеси на боја.

Име на проектот : V TV - 46120, Име на дизајнерите : Vestel ID Team, Име на клиентот : .

V TV - 46120 46 "предводена Телевизија Која Го Поддржува Радиодифузната Мрежа

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.