Списание за дизајн
Списание за дизајн
Табелата

Minimum

Табелата Многу лесен и едноставен во производството и транспортот. Тој е многу функционален дизајн, иако е надворешно многу лесен и уникатен. Оваа единица е целосно демонтирана единица, која може да се расклопи и монтира на кое било место. Должината може да се направи во комбинација, бидејќи може да биде дрвени-метални нозе, склопени преку металните конектори. Формата и бојата на нозете може да се изменат според барањата.

Име на проектот : Minimum, Име на дизајнерите : Viktor Kovtun, Име на клиентот : Xo-Xo-L design.

Minimum Табелата

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.