Списание за дизајн
Списание за дизајн
Мултиаксијален Систем На Идни Завеси

GLASSWAVE

Мултиаксијален Систем На Идни Завеси Мултиаксијалниот wallиден систем на GLASSWAVE ја отвора вратата за поголема флексибилност при дизајнирање стаклени wallsидови за масовно производство. Овој нов концепт во curtидовите на завесите се заснова на принципот на вертикални мулиони со цилиндрични, наместо со правоаголни профили. Овој дефинитивно иновативен пристап значи дека може да се создадат структури со повеќенасочни врски, зголемувајќи ги десеткратно можните геометриски комбинации во склопот на стакло. GLASSWAVE е систем со низок пораст наменет за пазарот на карактеристични згради од три спрата или помалку (сала за магистика, изложбени салони, атриуми и др.)

Име на проектот : GLASSWAVE, Име на дизајнерите : Charles Godbout and Luc Plante, Име на клиентот : .

GLASSWAVE Мултиаксијален Систем На Идни Завеси

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.