Списание за дизајн
Списание за дизајн
Транспарентни Столици И Масичка За Кафе

Sensei

Транспарентни Столици И Масичка За Кафе Табелата Сенсеи / кафиња е парче мебел што како повеќето од моите креации, започнува со изнаоѓање нови начини за искористување на малите простори преку геометриски случајни цртежи. Стилот на овој проект е насочен во минималистички начин, каде што немаме криви, но наместо тоа, имаме линии, авиони и неутрални бои, како црна и бела боја. Столчињата, кога се поставени хоризонтално и им се придружуваат на грбот, ни даваат табела за кофи. Средниот дел од табелата (каде се наоѓаат грбот) е зачудувачки силен и може да седне на средина без да се премести масата.

Име на проектот : Sensei, Име на дизајнерите : Claudio Sibille, Име на клиентот : Sibille.

Sensei Транспарентни Столици И Масичка За Кафе

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.