Списание за дизајн
Списание за дизајн
Стоматолошки Ласер

LiteTouch™

Стоматолошки Ласер LiteTouch ™ е Erbium: YAG стоматолошки ласер (2.940nm бранова должина) за третмани со тврдо и меко ткиво. Erbium: YAG брановата должина е добро апсорбирана во молекули со вода и хидроксил апетит, кои ги конструираат забите и коските и затоа се најприменливи во широк спектар на апликации на тврдо и меко ткиво. LiteTouch ™ со својата ласерска технологија преку ласерско обезбедување обезбедува невидена прецизност и моќ, нема ергономски ограничувања, овозможувајќи микрохирургија и неинвазивни оперативни способности, додека ја подобрува превентивната стоматологија.

Име на проектот : LiteTouch™, Име на дизајнерите : Light Instruments Ltd., Име на клиентот : Light Instruments Ltd (Syneron Dental Lasers).

LiteTouch™ Стоматолошки Ласер

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.