Списание за дизајн
Списание за дизајн
Стоматолошки Ласер

LiteTouch™

Стоматолошки Ласер LiteTouch ™ е Erbium: YAG стоматолошки ласер (2.940nm бранова должина) за третмани со тврдо и меко ткиво. Erbium: YAG брановата должина е добро апсорбирана во молекули со вода и хидроксил апетит, кои ги конструираат забите и коските и затоа се најприменливи во широк спектар на апликации на тврдо и меко ткиво. LiteTouch ™ со својата ласерска технологија преку ласерско обезбедување обезбедува невидена прецизност и моќ, нема ергономски ограничувања, овозможувајќи микрохирургија и неинвазивни оперативни способности, додека ја подобрува превентивната стоматологија.

Име на проектот : LiteTouch™, Име на дизајнерите : Light Instruments Ltd., Име на клиентот : Light Instruments Ltd (Syneron Dental Lasers).

LiteTouch™ Стоматолошки Ласер

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.