Списание за дизајн
Списание за дизајн
Лебдечко Одморалиште И Морска Опсерваторија

Pearl Atlantis

Лебдечко Одморалиште И Морска Опсерваторија Пловечки одржлив одморалиште и морска опсерваторија што треба да се наоѓаат главно во коридорот за биолошка разновидност на морскиот брод во Кагајан, Сулско Море, (приближно 200 км источно од Порто Принцоса, брегот на Палаван и 20 км северно од периметарот на природниот парк Тубабаха Рифс) за да одговори на потребата на нашата земја за начин да се зголеми свеста на луѓето во врска со зачувувањето на нашата морска биолошка разновидност со изградба на монументален туристички магнет со кој нашата земја Филипини може лесно да се познати.

Име на проектот : Pearl Atlantis, Име на дизајнерите : Maria Cecilia Garcia Cruz, Име на клиентот : Cecilia Cruz.

Pearl Atlantis Лебдечко Одморалиште И Морска Опсерваторија

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.