Списание за дизајн
Списание за дизајн
Технологија Банка

Absa

Технологија Банка од Ален Интернешнл беше побарано да развие иновативна филијала „Лабораторија“ во трговскиот центар Клејтервотер во Јоханесбург. АБСА сакаше да ја користи гранката како лабораторија за тестирање за развој на иновативни производи и процеси пред да ги истера низ целата мрежа. Новата гранка „Лабораторија“ ќе се фокусира на прототип технологија за да се создаде поинтерактивно опкружување за клиентите и да се тестираат нови начини на банкарство. Со создавање различни патувања на клиентите за Ексклузивно банкарство, консултанти за малопродажба и трансакциско банкарство со висок сообраќај, успеавме да испорачаме поим концепт за повеќе одделни клиенти.

Име на проектот : Absa, Име на дизајнерите : Allen International, Име на клиентот : allen international.

Absa Технологија Банка

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.