Списание за дизајн
Списание за дизајн
Станбен Дом

Iwan Residence

Станбен Дом Овој проект е луксузна резиденцијална преку-сопственост во сопственост на клиент со огромна fondубов за врвни современи дизајни, но сепак длабока ectionубов кон гламурозната исламска талент. Ова беше шанса да се спроведе долго посакуваната цел и стремеж да се соединат овие два диверзифицирани стилови и да се одржи неиндицирана смисла и свесност за фузија помеѓу овие теми. Тоа е повеќе како мешање на различни, светови, идеологии и епохи - научно-фантастични ментални слики од историската палата 1000 ноќи поминувајќи огромен лифт на лицето во 21-та футуристичка аура.

Име на проектот : Iwan Residence, Име на дизајнерите : Dalia Sadany, Име на клиентот : Dezines Dalia Sadany Creations.

Iwan Residence Станбен Дом

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.