Списание за дизајн
Списание за дизајн
Пакетот Дизајн На Гума За Џвакање

ZEUS

Пакетот Дизајн На Гума За Џвакање Пакети дизајни за гума за џвакање. Концептот на овие дизајни е „стимулирачка чувствителност“. Целите на производите се мажи во нивните дваесетти години, а тие иновативни дизајни им помагаат инстинктивно да ги соберат производите во продавниците. Главните визуелизации изразуваат спектакуларно гледање на светот на природниот феномен што се поврзуваат со секој вкус. THUNDER SPARK за аргументиран и електрифициран вкус, SNOW STORM за замрзнување и силен ладен вкус и RAIN SHOWER за вкус на влажна, сочна и водена смисла.

Име на проектот : ZEUS, Име на дизајнерите : Yoichi Kondo, Име на клиентот : LOTTE CO.,LTD..

ZEUS Пакетот Дизајн На Гума За Џвакање

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.