Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ентериер За Канцеларии

Container offices

Ентериер За Канцеларии Во голема сала од 4000 квадратни метри, белгиските дизајнери Five AM поставиле 13 контејнери за втора рака, за да создадат канцелариски простор за Дракта и Формаил, две печатарски компании. Концептот беше да се создаде одредено искуство за секој посетител / корисник, поврзувајќи ги канцелариите помеѓу работилницата за газдите да можат да ги видат своите вработени, а посетителите можат да ја истражуваат огромната машинерија. Три контејнери излегуваат надвор од зградата за да добијат што е можно поголема природна светлина, и двата лоцирани преку постојните пристаништа за товарење.

Име на проектот : Container offices, Име на дизајнерите : Five Am, Име на клиентот : Five AM.

Container offices Ентериер За Канцеларии

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.