Списание за дизајн
Списание за дизајн
Торба

Diana

Торба Торбата секогаш има две функции: да ги става работите внатре (онолку колку што може да се набие во неа) и да изгледа убаво, но не во суштина по тој редослед. Оваа торба ги исполнува и двете барања. Тој е единствен и различен од другите торби заради комбинацијата на материјали што се користат за изработка: плексиглас со прицврстена текстилна кеса. Торбата е многу архитектонска, едноставна и чиста во својата форма, но сепак функционална. Во својата конструкција, тоа е почит кон Баухаус, неговиот поглед на светот и неговите господари, но сепак е многу модерен. Благодарение на флексибилноста, таа е многу лесна и нејзината сјајна површина привлекува внимание.

Име на проектот : Diana, Име на дизајнерите : Diana Sokolic, Име на клиентот : .

Diana Торба

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.