Списание за дизајн
Списание за дизајн
Торба

Diana

Торба Торбата секогаш има две функции: да ги става работите внатре (онолку колку што може да се набие во неа) и да изгледа убаво, но не во суштина по тој редослед. Оваа торба ги исполнува и двете барања. Тој е единствен и различен од другите торби заради комбинацијата на материјали што се користат за изработка: плексиглас со прицврстена текстилна кеса. Торбата е многу архитектонска, едноставна и чиста во својата форма, но сепак функционална. Во својата конструкција, тоа е почит кон Баухаус, неговиот поглед на светот и неговите господари, но сепак е многу модерен. Благодарение на флексибилноста, таа е многу лесна и нејзината сјајна површина привлекува внимание.

Име на проектот : Diana, Име на дизајнерите : Diana Sokolic, Име на клиентот : .

Diana Торба

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.