Списание за дизајн
Списание за дизајн
Интерактивен

MinYen Hsieh Portfolio

Интерактивен MinYen Hsieh е наградуван интерактивен дизајнер и креативен технолог се фокусира на дизајн на визуелни / интеракции за различни платформи во моментов со седиште во Newујорк. Имам тенденција да работам на низа истражувачки идеи и концепти кои се со различно траење и значење. Моите дела ги рефлектираат моите концепти преку различните интерактивен начини за раскажување приказни. Кога корисниците минуваат низ мојот интерактивен свет, тие ќе го реализираат концептот што го кажувам и ќе создадат свои приказни и сеќавања.

Име на проектот : MinYen Hsieh Portfolio, Име на дизајнерите : MinYen Hsieh, Име на клиентот : .

MinYen Hsieh Portfolio Интерактивен

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.