Списание за дизајн
Списание за дизајн
Поставената Кутија

NOSE Set Top Box

Поставената Кутија NOSE е една од најновите Smart Set Top Box на компанијата која нуди дигитална радиодифузна технологија за ТВ корисниците. Најважниот лик на НОСЕ е „скриената вентилација“. Скриената вентилација овозможува да се создадат уникатни и едноставни дизајни. Внатре во пластична обвивка има метална кутија која се користи за да се спречи прегревање на производот.

Име на проектот : NOSE Set Top Box, Име на дизајнерите : Vestel ID Team, Име на клиентот : Vestel Electronics Co..

NOSE Set Top Box Поставената Кутија

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.