Списание за дизајн
Списание за дизајн
Конзолата

Qadem Hooks

Конзолата Qadem Hooks е уметничко дело со конзолна функција инспирирана од природата. Составена е од различни обоени зелени стари куки, кои биле користени заедно со „Кадем“ (стар грб на стара дрвена музја) за транспорт на пченица од едно село во друго. Куките се прицврстени на стара табла за пченица, како основа и завршена со стаклен панел на врвот.

Име на проектот : Qadem Hooks, Име на дизајнерите : May Khoury, Име на клиентот : Badr Adduja.

Qadem Hooks Конзолата

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.